Trending News
HomeХотелиКъдето елегантният провинциален хотел среща гостоприемство с въображение, чар и дух

Където елегантният провинциален хотел среща гостоприемство с въображение, чар и дух

Днес ви представяме Bishopstrow Hotel & Spa, изобилие и наслада в провинциален Уилтшир.

Английския хотел с луксозен спа център, класически градини и куполи за хранене под звездите е сгушен в провинциален Уилтшир и в близост до някои много известни забележителности. Bishopstrow Hotel & Spa е имение от 19-ти век, изпълнено с луксозни удобства за отдих и почивка. Убежище от меден камък, в което да се презаредите, да вечеряте и да попиете спокойствието на славната провинция, която заобикаля хотела.

Всеки детайл в интериора на Bishopstrow Hotel & Spa е привлекателен. Диваните, ваните и гледките правят всяка индивидуално проектирана спалня пространство, което няма да искате да напускате. Частните куполи за хранене на открито, осеяни около градините, са идеални, за да направите всяко ястие допълнително специално.

 

 

Сайт на хотела и снимки: www.bishopstrow.co.uk

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment