HomeАпартаментиБюджетен интериорен проект за малък апартамент / студио

Бюджетен интериорен проект за малък апартамент / студио

В статията ще направим бърз преглед на интериорен проект, предназначен за малък апартамент с големина от 30 м². Жилището разполага с една основна стая, в която са поместени всекидневната, кухнята и трапезарията. Останалата част от апартамента е разпределена между малката баня с тоалетна и тесния коридор с гардероб. Проектът е предназначен за жилището, което ще се отдава под наем, а това от своя страна обяснява бюджетния интериор и неутралното обзавеждане.

biudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-1g

Основната идея на интериорния дизайн в този случай е да се създаде светло и просторно жилищно пространство с обзавеждане на достъпна цена. Друг приоритет на дизайна е визията на жилището да е неутрална, за да е приспособима за всеки наемател, било то мъж, жена или пък семейство.

Цветовете са светли, като бялото е приоритетен цвят служещ за фон. По този начин се създава илюзия за по-голямо пространство и мястото се усеща по-просторно. В интериора има леко индустриално усещане, благодарение на стените с текстура наподобяваща бели тухли. Мебелите от своя страна са в модерен стил, решени в елегантен бял цвят плюс естествения цвят на дървото – цветове, които карат жилището да изглежда много приятно и уютно.

Проектът е интересен, тъй като показва една интересна концепция за обзавеждане и декориране на малко пространство, целяща да разшири визуално мястото и да създаде уютна жилищна среда с неутрален характер, подходяща за всеки наемател. Приятно вдъхновяване …

 biudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-2g biudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-3g biudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-4g biudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-6gbiudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-5gbiudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-7gbiudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-8gbiudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-9gbiudjeten-interioren-proekt-za-malak-apartament-studio-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.