Trending News
HomeАпартаментиПълноценно жилище и работно място, събрани в 37 м²

Пълноценно жилище и работно място, събрани в 37 м²

Все по-често хората, занимаващи се с ИТ, изкуство и други креативни професии избират да работят от дома. Жилището им предлага уют и спокойствие, гъвкава работна среда и кухня на една ръка разстояние. Понякога това съчетание е временно, само докато намерят по-добро място за работа, а понякога комбинацията на двете среди е с дългосрочна цел.

Именно такъв е случая на жилището, което ще разгледаме днес. Неговият собственик, млад предприемач от Полша, потърсил услугите на студио mode:lina, за да превърнат малкото студио, което той притежава в уютно жилище и удобно място за работа и бизнес срещи.

Ограничената площ на малкото студио трябвало така да се разпредели, че в него да се създаде привлекателно пространство за бизнес срещи, творческо работно пространство, жилищни зони, предлагащи воденето на нормален живот и не на последно място – помещенията да са подходящи за 6-годишният син на собственика.

palnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-1g
Дизайнерите заложили на мултифункционалността на мебелите. Основният обем е изграден от дървени плоскости, като целта му е да предложи набор от основни удобства, свързани с ежедневните нужди на обитателите.
Общата структура побира малка кухня, уютна спалня, офис и скрита детска стая.

Останалата част от помещението е предвидена за споменатите вече бизнес срещи. Предвидена е удобна маса с интересен дизайн, която освен като място за провеждане на делови разговори, служи и като трапезна маса.

Стаята е декорирана по един много интересен и атрактивен начин, като акцентиращите цветове – черно и жълто могат да се видят в почти всички постери и картини, върху стените, дори и върху окаченото на стената колело. Интересно е да се отбележи, че това са цветовете, които изграждат корпоративната идентичност на компанията, която ръководи младия предприемач.

palnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-2g palnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-3g palnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-4gpalnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-5g palnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-6g palnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-7gpalnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-8g palnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-9g palnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-910g palnotsenno-jilishte-i-rabotno-mqsto-sabrani-v-37-m-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.