HomeАпартаментиАпартамент в Украйна с креативен интериорен дизайн

Апартамент в Украйна с креативен интериорен дизайн

В свят изпълнен със стандартни неща, силно ценя нестандартното и се стремя да показвам достатъчно от него в Модерен Дом. В проекта, който искам да ви покажа днес има достатъчно нестандартни и креативни детайли благодарение, на които той лесно ще привлече погледа ви, а след това ще ви накара да научите цялата му история.

Интериорът на жилището е завършен съвсем наскоро от познатото ни студио Svoya Studio и е предназначен за млад художник и неговото семейство. Името на проекта е “Шшшт …” – също толкова интересно и провокативно, колкото е и самото жилище.

Интересното тук се крие в малките детайли като ярките цветове, нестандартните текстури и материали и още по-нестандартното им съчетание. Така например, за да стигнем до основното помещение на жилището се натъкваме на ярко жълта входна врата, последвана от черно-бели шестоъгълни плочки, които рязко преминават в дървен под.

apartament-v-ukraina-s-kreativen-interioren-dizian-1g

И така, вече сме в основното помещение, в което са поместени дневната, кухнята и трапезарията. Тук откриваме една предимно “дървена” атмосфера, която първоначално изглежда монотонна, но с всяка секунда прекарана в нея започваме да откриваме интересни детайли. Фокусната точка на стаята е стената зад телевизора, която е “облечена” в реставрирани стари тухли, подредени в рибена кост – акцент, който бързо привлича погледа.

След като отделим поглед от нестандартната стена, откриваме интересни елементи като синия диван, ярко жълтите столове около трапезната маса и интересния таван, който показва открити дървени греди над трапезарията.

apartament-v-ukraina-s-kreativen-interioren-dizian-2g apartament-v-ukraina-s-kreativen-interioren-dizian-3g
apartament-v-ukraina-s-kreativen-interioren-dizian-4
apartament-v-ukraina-s-kreativen-interioren-dizian-5

Останалите стаи са не по-малко интересни от показаното до тук общо помещение. Основната спалня предлага топла и уютна атмосфера и един много интересен начин за разделение от другите помещения, а именно чрез големи плъзгащи се френски врати.

Банята и тоалетната са може би най-атрактивните помещения в жилището. Те предлагат изключително нестандартни довършителни материали, санитария с креативен дизайн и ярки цветове, които комбинирани заедно създават един наистина вдъхновяващ дизайн.

apartament-v-ukraina-s-kreativen-interioren-dizian-6g apartament-v-ukraina-s-kreativen-interioren-dizian-7g apartament-v-ukraina-s-kreativen-interioren-dizian-8g apartament-v-ukraina-s-kreativen-interioren-dizian-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.