Trending News
HomeАпартаментиДинамичен интериор с цветни и нестандартни елементи

Динамичен интериор с цветни и нестандартни елементи

Когато прекарвате голяма част от времето си у дома, интериора и в частност неговата функционалност и настроенията, които създават у вас са от изключителна важност. Заобикалящата ви среда влияе, както на емоционалното ви състояние през деня, така и на много други неща, като продуктивността ви, докато вършите някаква работа, спокойствието с което четете книга или ентусиазма, с който готвите.

Казвам ви всичко това, тъй като предстои да видим един жилищен интериор, в който дизайнерите са работили именно в тази посока – максимална продуктивност у дома, динамичен и променящ се декор, изпълнен с интересни цветове, текстури и материали.

dinamichen-interior-s-tsvetni-i-nestandartni-elementi-1g

Ще разгледаме един колоритен интериор на малка къща, собственост на млада двойка в крайбрежно селце, разположено на няколко километра от центъра на Ханя, Крит. Важен детайл в изграждането на проекта е факта, че двойката прекарва много време у дома си, в компанията на семейството и приятели. Това насочило дизайнерите към изграждането на модерно и удобно място за живеене, предлагащо различно настроение във всяка стая, вдъхновено от годишните сезони. Всяка стая от жилището притежава уникална положителна енергия, която идва от добре обмислено съчетание на ярки цветове и естествени материали.

Денят за младото семейство започва в просторната (21 м²) и добре обзаведена кухня, която ги радва с модерен и ергономичен дизайн. Най-забележителното тук е не впечатляващото обзавеждане, а свежият зелен тапет, който е като отворен прозорец към пролетен бриз, зареждащ с положителна енергия началото на всеки ден.

dinamichen-interior-s-tsvetni-i-nestandartni-elementi-2g dinamichen-interior-s-tsvetni-i-nestandartni-elementi-3g

Зареденият с позитивизъм и положителни емоции ден продължава в елегантната всекидневна (40 м²), където собствениците могат да се насладят на правилно подбрани цветове, естествени материали и скрито осветление. Тази страхотна комбинация, създава динамичен интериор с нежна есенна тематика. Във всекидневната е включена и трапезарията, която грабва вниманието ни с голяма маса и още по-голяма абстрактна картина, показваща експлозия от цветове.

Страхотният ден завършва в спалнята с тюркоазени стени и голямо легло в центъра на стаята. Тук тематиката е лятна и създава усещане за почивка, някъде под открито небе, без грижи и представа за време …

dinamichen-interior-s-tsvetni-i-nestandartni-elementi-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.