Trending News
HomeБаняНовите смесители CERSANIT преобразяват модерната баня

Новите смесители CERSANIT преобразяват модерната баня

Полската марка CERSANIT присъства от няколко години в България, като има идеи за всяка баня, в която модерната естетика се преплита с функционалността и дълготрайността на санитарната керамика, плочките, мебелите и аксесоарите, обединени в хармонична интериорна концепция от ново измерение.

Компанията е водещ европейски производител в цялостното обзавеждане за баня, като наскоро представи последното попълнение в палитрата от продукти – иновативни смесители, които се грижат за комфорта на хората и опазват околната среда.

Смесителите CERSANIT – модерен дизайн и технологични възможности

Имате изключителен избор, който ви позволява да организирате по модерен начин пространството в банята – от вградени смесители, при които всички технически компоненти остават скрити по време на монтажа, до разнообразие от свободно стоящи модели, различни системи за стенен монтаж, душ пити и душ колони, както и варианти за мивка, биде и душ за вана.

Всички смесители CERSANIT имат керамични глави, които им гарантират по-дълъг живот, както и специално покритие, устойчиво на износване.

Смесителите, подходящи за мивка, и душ комплектите имат аератор Water Save, който допринася за насищането на струята с въздух, като я прави още по-силна и мощна, а в същото време намалява почти наполовина консумацията на вода.

Може да почистите отделните елементи много лесно, само с няколко бързи движения, защото силиконовото покритие Easy Clean предотвратява натрупването на варовик и предпазва аераторите от замърсяване.

Още технологични предимства – за по-добър комфорт

Може да стигнете по-далече в желанието си да направите банята още по-удобна, като обърнете внимание на термостатния смесител с интегрирана Safe Touch технология, която предотвратява нагряването на корпуса до температура, неприятна при допир с кожата. Това е модерна технология, която ви позволява да „заключите” температурата на водата при 38°C, ако имате по-малки деца, като по този начин ще предпазите, както тях, така и себе си от случайни изгаряния.

Заслужава си да отбележим качеството на гъвкавите връзки в системите за баня CERSANIT, потвърдено от WRAS сертификат, който гарантира, че материалите не съдържат токсични вещества. Така водата запазва своя първоначален аромат и вкус.

 

 

Модерни смесители за модерни хора

Вярваме, че смесителите от различните колекции CERSANIT ще преобразят цялостното ви разбиране за интериора в банята, пречупено през последните дизайнерски решения и технологични новости.

Колекцията Milleе за хора, които имат изразен вкус към минимализма, пресъздаващ единството между функционалност и дизайн в различни геометрични форми и цветови комбинации –  устойчив на надраскване хром, както и съчетание между хром с акцент в черно или бяло. Модерен или традиционен подход при избора на пълен душ комплект, вие решавате кой е най-подходящ за нуждите на вашето семейство – вариант с възможност за вграждане,  а защо не и стенен монтаж, който включва стилен комплект с душ колона и ръчен душ.

Колекцията Creaе за истинските ценители на красивите форми в съвременния интериор на банята. Тънките и деликатно изваяни елементи на различните смесители за мивка, биде, душ пити и душ за вана, добавят фин творчески щрих, който допълва идеално пространството в модерната баня. Възможността за избор на цветови варианти в хром, черен мат и никел, позволява да съобразите дизайна на смесителите с представата ви за хармония между мебелите и аксесоарите.

Колекцията Cityе предпочитана от хората, които търсят баланс между завладяващия дизайн и удобството, за да подчертаят връзката между динамиката на големия град и вроденото усещане към всичко естествено. Имате възможност да изживеете и двете, когато се отпуснете във ваната и забравите за суматохата от деня. Може да направите практичен избор между десет системи с различно предназначение, сред които се открояват душ „Slim“ от неръждаема стомана – с дебелина само 2 мм, високият смесител за мивка върху плот, вградените душ пити със струя тип „дъжд“ и комплектите с душ колона.

Колекцията „Invertoе за хората, на които никак не им е трудно да създадат многопластова житейска концепция в банята, подчинена на посланието за елегантност във всеки детайл на обзавеждането и керамиката, допълнени с най-богатата гама от всички видове аксесоари и смесители. Функционални и модерни, изпълнени в класически хром, черен мат и актуално златно покритие, тези смесители се грижат еднакво добре, както за комфорта на цялото семейство, така и за природата. Ако сте привърженик на тънките душ слушалки, то в колекцията има модел, който е с дебелина само 0,2 см и диаметър 25 см.

Лесно е да откриете най-подходящата комбинация от смесители за баня CERSANIT, когато имате като отправна точка многообразие от дизайнерски колекции – Mille, Crea, City, Inverto, Cromo, Luvio, Moduo, Cersania, Brasco и Suaro, които прилягат на различен начин на живот.

CERSANIT постоянно разширява пазарното си присъствие в Източна Европа – Русия и Украйна, както и в страните от Европейския съюз, сред които България, Румъния, Швеция, Дания, Германия, Франция, Чехия, Словакия, Унгария и други.

 

Потърсете CERSANIT тук: Виктория Керамик, Сико, Джия, Леостил, Практикер, Практис, Баухаус, Мастърхаус, Бриколаж, Алати и други.

ФБ страница: CersanitBulgaria

https://www.cersanit.com/

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment