Trending News
HomeСпалняНови предложения за модерен интериор на спалнята [ 2014 ]

Нови предложения за модерен интериор на спалнята [ 2014 ]

Всички ние мечтаем за огромна спалня, с голямо меко легло, удобен широк гардероб и място за всички мебели и аксесоари, които виждаме в модерните спални в американските филми. Да, обаче реалността е съвсем друга. Съвременните градски жилищни сгради в България, рядко ни предоставят възможността да се радваме на голяма спалня, която е превъплъщение на всичките ни мечти. В повечето случай, получаваме няколко квадратни метра, предназначени за спалня и често ни се налага да правим компромис след компромис, когато я обзавеждане.

novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-1g

Поради тези и ред други причини, в днешната статия, която има за цел да ви покаже новите тенденции в обзавеждането на спалнята, ние се спряхме на модели, които обхващат малките до средно големи помещения. За да бъдем максимално полезни, в статията ще поместим повече снимки и ще говорим по-малко.

Всички визуализации на спални в тази статия са дело на един талантлив украински дизайнер – Артем Лазарев. Спряхме се на неговите модели, поради няколко причини, които са от главно значение, когато разполагаме с ограничено пространство. Той превръща липсата на пространство от минус в плюс. Постига това, като обръща огромно внимание към всеки детайл, внимателно подбира мебелите и декорациите и се стреми да извлече максимума от всеки сантиметър.

Подготвили сме ви повече от двадесет интериора, като всеки един носи различен заряд и много предложения и хитри идеи за обзавеждане на една модерна спалня.

[alert type=”blue”]В тази спалня виждаме как бамбукът, който е използван върху стените придава уютно и топло усещане на стаята. Фината светлина от лампите на тавана и тази влизаща през прозрачните пердета е в идеално съотношение, което внася релаксиращ елемент.
The bamboo-esque wall coverings in this bedroom give it a warm and cozy feeling while the subtle glow from the overhead fixtures and gauzy curtains is the perfect amount of welcoming light. novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-3gnovi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-5g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-9g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-4gТук откриваме разделител между спалнята и терасата, който е декориран с невероятно красив дървен панел. Същият панел е поставен и до леглото за симетрия.
novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-7g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-8gДори и в малката спалня, трябва да има няколко разнообразни мебели. В този пример са поставени малка табуретка и удобен стол, които могат да бъдат използвани, ако все още не сте готови за сън.
novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-910g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-911g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-912g
novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-913g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-914g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-915g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-916gКакто много пъти сме казвали – бялото е правилния цвят за малки помещения. Той създава илюзията, че стаята е по-просторна и има повече място в нея.
novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-917g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-918g
novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-919g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-920g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-921g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-922g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-923g novi-predlojeniq-za-moderen-interior-na-spalnqta-2014-925g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.