НачалоАпартаментиМодерен малък апартамент с оригинален интериор

Модерен малък апартамент с оригинален интериор

Всички знаем, че един малък апартамент винаги може да изглежда по-просторен с помощта на различни декоративни техники. Това, което повечето от вас може би не знаят е, че малкото ви жилище може да е далеч по-функционално и удобно, ако внимателно планирате пространството, обърнете специално внимание на малките детайли и включите в списъка с мебели, такива, които предлагат няколко начина за използване.

Ако се чудите от къде да започнете и да почерпите вдъхновение, то тази статия със сигурност ще е ценна за вас, тъй като в нея ще разгледаме именно един малък апартамент, в който може да откриете много идеи.

moderen-malak-apartament-s-originalen-interior-1g

 Малкото жилище е собственост на млад мъж, намира се в Санкт Петербург (Русия) и предлага скромните 45 м². Основната задача пред дизайнерите е да преобразят апартаментът и да го превърнат в удобен и функционален дом, който да предложи на младежа максимума от иначе оскъдното пространство.

За тази цел са използвани монохромни цветове и прави линии, които полагат основата на един семпъл интериор, който въпреки ограничените си размери се усеща много просторно. Цялото жилище представлява едно отворено пространство, което предлага на дизайнерите поле за изява. Те напълно се възползвали от това, като създали много раздвижен декор, добре разпределени зони и дори изградили всекидневна на две нива.

Мебелите са по проект на дизайнерското студио, което от своя страна позволило на специалистите да работят отвъд ограничения, които поставят предварително избраните от собственика мебели. Отделна спалня няма, но пък тази роля се поема от разтегаемия диван, който предлага удобно място за спане.

Кухненският бокс е малък, семпъл и добре организиран. Предлага пространство за движение, както и изградена система от рафтове и шкафове, а в близост до него е разположена и малка маса за трима.

Приятна разходка и не забравяйте – ако ви хареса нещо, запазете изображението за колекцията си от идеи.

moderen-malak-apartament-s-originalen-interior-2g moderen-malak-apartament-s-originalen-interior-3g moderen-malak-apartament-s-originalen-interior-4gmoderen-malak-apartament-s-originalen-interior-5gmoderen-malak-apartament-s-originalen-interior-6gmoderen-malak-apartament-s-originalen-interior-7gmoderen-malak-apartament-s-originalen-interior-9moderen-malak-apartament-s-originalen-interior-910moderen-malak-apartament-s-originalen-interior-911g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.