Trending News
HomeАпартаментиНаистина малък апартамент (16 кв.м) в Париж с добре оптимизиран интериор

Наистина малък апартамент (16 кв.м) в Париж с добре оптимизиран интериор

Този наистина малък апартамент се намира в живописния и романтичен Париж и показва една наистина хитра и добре обмислена оптимизация на пространството. Дизайнерите, стоящи зад практичният интериор са Marc Baillargeon и Julie Nabucet, които всъщност работят в различни студия, но обединяват силите си, за да осъществят този проект.

Има нещо около този апартамент, което много ме изненада и не се съмнявам, че ще сюрпризира повечето от вас. Помещението, в което е изграден в момента апартаментът, всъщност е част от друго, много по-голямо жилище и по-точно това е неговата баня. Това прави проекта още по-вълнуващ и интересен . Нека разгледаме по-подробно интериора на това микро жилище.

naistina-malak-apartament-16-kv-m-v-parij-sas-dobre-optimiziran-interior-1g

Както може би очаквате, този малък парижки апартамент е пълен с творчески и вдъхновяващи идеи. Хубавото тук е, че структурата на жилището е с висок таван и дизайнерите са се възползвали от това, като са изградили интериор на две нива. По този начин дневната зона и кухнята са разделени от стъпаловидната структура на апартамента.

Дневната зона се превръща и в спалня, чрез изваждане на скритото под стълбите легло, което през деня заема формата на удобен диван. За да се осигури място за леглото, холната маса се скрива под шкафовете в специално подсигурена за целта ниша.

Друга интересна идея за спестяване на място се намира в стъпалата, водещи към кухнята. Да, точно така, те са и шкафове, и колкото и малко място за съхранение да предлагат на фона на минималното пространство, тук това си е голяма помощ.

Насладете се на креативността и хитрите идеи, които са използвани в този мини апартамент и почерпете вдъхновение.

naistina-malak-apartament-16-kv-m-v-parij-sas-dobre-optimiziran-interior-2g naistina-malak-apartament-16-kv-m-v-parij-sas-dobre-optimiziran-interior-3g naistina-malak-apartament-16-kv-m-v-parij-sas-dobre-optimiziran-interior-6g

naistina-malak-apartament-16-kv-m-v-parij-sas-dobre-optimiziran-interior-9g naistina-malak-apartament-16-kv-m-v-parij-sas-dobre-optimiziran-interior-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.