HomeВсекидневнаИдеи за холни маси, които сте виждали някога

Идеи за холни маси, които сте виждали някога

Холната маса или така наречената, още масичка за кафе е в центъра на нашия хол, а най-често тя е и фокусна точка на помещението. Така, че ако по-голяма част от нашето вниманието, както и това на нашите гости, неизбежно е насочено в тази точка, то следва тя да бъде интересна и забележителна. С избора на нестандартна и привличаща погледа, масичка за кафе, лесно ще придадете интересен характер на цялата стая. Има наистина много готини масички за кафе, от които да изберете, а в тази статия сме подбрали няколко от най-забележителните предлагани на световния пазар.

Аркадна маса

Идеи за холни маси, които сте виждали някога Идеи за холни маси, които сте виждали някога

Първата маса, която избрахме да ви покажем е наречена “Dual Arcade Table” и съчетава в едно маса и аркадна игра. Масата е проектирана и се произвежда от английската компания Surface Tension и разполага с 19 инчов LCD дисплей  защитен от 6 мм закалено стъкло. Към масата получавате и колекция от 60 аркадни игри, както и два комплекта за управление.

Маса – аудио касета

nai-gotinite-holni-masi-koito-ste-vijdali-dosega-kaseta1 nai-gotinite-holni-masi-koito-ste-vijdali-dosega-kaseta2

Това е една холна масичка, замислена така, че да добави “ретро чар” във вашия хол.  Дизайнът и е досущ като аудио касета от началото на 90-те години. Изработена е от дърво (бреза), има лепенка за надписи и две поставки за чаши от неръждаема стомана с LED светлини. При покупка на такава маса може да избирате от различни материали, цветове и визии, така, че тя да пасне идеално в стая ви. Повече информация може да намерите на този сайт

Маса – Дърводелска брадва

nai-gotinite-holni-masi-koito-ste-vijdali-dosega-bradva1

Понякога, една мебел може да бъде с изчистен и прост дизайн, но ако към него прибавим един малък и необикновен детайл, който хваща окото – тогава става интересно. Такъв е и случая на тази необикновена маса за кафе. Тя е проектирана от Крис Дъфи и се нарича “Woodsman Axe Coffee table“, като част от голяма колекция мебели, всеки един носещ мотив от приказка на Братя Грим.

 Модерна “дискова” маса

nai-gotinite-holni-masi-koito-ste-vijdali-dosega-disk1

Тази необичайна ю маса разполага с интуитивен дизайн. Направена е от няколко отделни диска, като всеки един от дисковете може да се завърта около оста в средата на масата. Това ви позволява напълно да персонализирате дизайна на масата, така както желаете. Дисковете, също така, могат да бъдат размествани, което прави броя на различните крайни резултати огромен. Масата е проектирана от Gabriella Asztalos.

Масичка – аквариум

nai-gotinite-holni-masi-koito-ste-vijdali-dosega-akvarium1

Ето още един завладяващ дизайн – масичка за кафе в комбинация с аквариум. Масата е изцяло прозрачна, което ви позволява да се наслаждавате на постоянно променящата се водна среда от всеки един ъгъл. Това е една много оригинална и привлекателна маса, която би впечатлила всеки един от вашите гости. Ето тук може да получите повече информация.

 Маса за кафе + Джаги

nai-gotinite-holni-masi-koito-ste-vijdali-dosega-futbol

И като за финал на статията сме оставили масата носеща името Pinnacle Foosball Coffee-Table. Това е маса за кафе, комбинирана с популярната футболна игра – Джаги., която със сигурност ще ви забавлява винаги, когато ви е скучно и не дават нищо интересно по телевизията. Масата е с модерен и красив дизайн, което позволява поставянето и в почти всяка стая. Може да я намерите в този сайт, а цената и е $360.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.