HomeКъщиЕлегантен дизайн – Резиденция Brentwood

Елегантен дизайн – Резиденция Brentwood

Дизайнерският екип на Jamie Bush & Co. току-що са завършили поредния си прекрасен проект – Резиденция Brentwood. Тя представлява колоритен семеен дом, изпълнен с енергия и много жизнено пространство, намиращ се в Лос Анджелис, Калифорния.

 

Елегантен дизайн - Резиденция Brentwood

В семейната къща впечатляват много неща, като най-забележимите са големите от пода до тавана прозорци, отворения към зелената градина интериор и огромния плувен басейн. Всички тези изключителни интериорни и декоративни елементи, подканват живеещите там към една неспираща почивка и релаксация.

Елегантен дизайн - Резиденция Brentwood zakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-3g

Собствениците на къщата имат три малки деца и са поискали от дизайнерите нещо игриво, но също така и достатъчно зряло, за да могат всички заедно да се радват на своя дом.

Както можем да забележим, дизайнерите са се справили със задачата, като са акцентирали върху разнообразие от цветове и детайли за всяка стая. Така неутралните тонове на стените и подовете, са взривени от искрящите и ярки цветове на мебелите и декоративните елементи. Всяка стая притежава различни по форма и размер вази и множество екзотични цветя, които гарантират семейната хармония и уют.

Най-вероятно и вие ще бъдете изненадани след като видите снимките. Това е един модерен дом, който е преплел в себе си функционалността на минималистичния интериор и заряда, който носят многоцветните и нестандартни декорации и мебели.

zakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-4g zakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-5g zakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-6gzakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-7g zakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-8g zakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-9g zakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-910gzakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-911g zakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-912g zakachlivi-mebeli-i-eleganten-dizain-rezidentsiq-brentwood-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.