Trending News
HomeКухняМодерна кухня със слънчев скандинавски дизайн

Модерна кухня със слънчев скандинавски дизайн

Кухнята е част от проекта на тристаен апартамент, намиращ се в малкото и китно градче Верхняя Пишма (Русия). Проектът на жилището е разработен за младо семейство с дете, което иска да превърне тристайния си апартамент в удобно и функционално място, където всеки член ще има своя малка зона, предназначена само за него, а кухнята – тя е избрана за сърцето на жилището.

Желанието на клиентите е било да живеят в жилище с ярък и модерен интериор, който може да разведри всеки, без значение от настроението му. Ето защо скандинавския стил е взет като основна отправна точка, заедно със своя неутрален фон и ярки акценти. Нюансите на жълтото са използвани в мебелите, цветът на стените, текстила и определено добавят усещане за слънце и радост в интериора.

Проект: ADeson Stuido
Синимки: PinWin

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment