Trending News
HomeВсекидневнаМодерен дизайн на хол, трансформиращ се в спалня

Модерен дизайн на хол, трансформиращ се в спалня

Дневната зона и спалнята трябва да са отделни помещения. Факт! Но когато площта на жилището не го позволява, дизайнерите търсят интелигентни решения за обединяване на няколко зони и в случая на това жилище към дневната зона е добавена спалня. Създаването на спално помещение в хола е деликатен момент, но тук дизайнерите на жилището са се справили много добре с поставената им задача. Нека видим как!

Дневната зона е цветна, просторна и изчистена от към детайли. Ще обърнем внимание на два основни елемента в нея, тъй като те засягат пряко трансформацията на помещението в две отделни зони. В дневната е изградена система за разделение на помещенията, посредством сгъваем стъклен параван, който прилежно е прибран зад дивана, а при нужда с няколко лесни движения се превръща в стъклена стена. Другата част, която прави трансформацията възможна, е скритото легло, което в случая е прибрано в масивна бяла мебел с гланцирани повърхности, перфектно вписваща се в интериора.

За да добиете представка как се случва магията, разгледайте детайлните снимки по-долу и почерпете вдъхновение за вашия проект 2-в-1.

Източник: PinWin
Фотограф: Александър Interphoto.studio

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment