HomeИновацииИновационни системи за отопление, вентилация и климатизация на дома

Иновационни системи за отопление, вентилация и климатизация на дома

Живеем в ерата на информационните технологии и бързо развиващия се свят ни предлага толкова всевъзможни удобства, които правят живота ни по-лесен и ефективен. Ежедневието ни става все по-ангажирано и става все по-трудно да мислим и да се съобразяваме с всичко, което се случва около нас. В този материал ще ви запознаем с технология, която ще ви помогне да разполагате с повече времe, да сте по-информирани и да имате неограничен контрол над отоплителната система във вашия дом. Ще ви запознаем с новото поколение котли и термопомпи от Hoval.

Марката предлага проектиране, изграждане и сервиз на отоплителни и климатични системи, като се отличава сред останалите в бранша с една иновативна технология, която наистина впечатлява.

Представлява система, с която са оборудвани всички съоръжения за отопление, вентилация и климатизация от Hoval. Тя ви дава възможност да се отпуснете и да не мислите за климатичните условия, начините за пестене на енергия и управлението от разстояние,  тъй като тези и още много други процеси са приоритет на интелигентната система TopTronic.

inovatsionni-sistemi-za-otoplenie-ventilatsiq-i-klimatizatsiq-1

Интелигентната система следи прогнозата за времето в реално време, за да затопля или охлажда домa ви, като през това време ви информира за взетите решения и напълно се съобразява с вашите нужди. Това става посредством приложение, до което имате постоянен достъп, както от компютъра си, така и от мобилното устройство.

inovatsionni-sistemi-za-otoplenie-ventilatsiq-i-klimatizatsiq-4

Благодарение на иновационния продукт отоплението в дома ви, ще се съобразява напълно с навиците ви. Посредством мобилното приложение, което е с удобен и лесен за използване интерфейс, вие може да настроите дневния или седмичния си режим. По този начин ще пестите енергия, докато не сте си в къщи, а когато се приберете, домът ви вече ще е затоплен.

Друг голям плюс на системите разработени от Hoval, е че те са с възможност за комбинирате и разширение . Така лесно може да допълните отоплителната си системата със слънчеви колектори или термопомпи, за да достигнете възможно най-висок стандарт на енергийна ефективност.

С така конфигурирана система ще избегнете проблемите с различни контролери за управление на различни уреди и системни конфигурации. Голямо предимство е и услугата, която известява незабавно, както вас, така и Hoval, при необходимост от сервиз или профилактика на някое от съоръжения в системата.

 

Ако  желаете да се консултирате с представител на марката, може да го направите тук – Ховал България

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.