HomeКухняМодерен и функционален дизайн за кухня + трапезария

Модерен и функционален дизайн за кухня + трапезария

Функционалният дизайн на кухнята и удобството в трапезарията са теми, които не един път сме разисквали, защото са основни фактори, от които зависи как ще се чувстваме в тези две пространства. Кухнята е може би едно от най-активно използваните помещения в нашите домове, така че е от изключителна важност да се помисли в детайли за функционалността на нейният дизайн. Когато сте предвидили да включите и зона за хранене във вашата кухня, нещата стават още по-сложни и доброто планиране става още по-необходимо. Нека ви помогнем с едни пример, в който са съчетани функционалност, удобство и модерна визия.

moderen-i-funktsionalen-dizain-za-kuhnq-trapezariq-1g

Интериорът, който ще разгледаме се намира в нова и модерна жилищна сграда на 13-тия етаж. Както сами ще забележите, той е оборудван с големи панорамни прозорци, които предлагат страхотни гледки към града. Както стана ясно по-горе, ние ще разгледаме кухнята и прилежащата към нея зона за хранене.

Това, което прави силно впечатление още от пръвия поглед са ясните и прецизни линии на интериора, добрата комбинация на цветове и модерното излъчване, което се усеща от всеки детайл. Много добра комбинация е направена и между материалите използвани тук, като виждаме класическо дърво, съчетано с модерни, гланцирани плоскости.

Кухненският бокс изглежда много удобен и не само защото е голям, но и защото е добре подреден и много добре осветен, благодарение на скритото LED осветление. Заложено е на присъствието на местата за съхранение, като това ще създаде удобство на собствениците и ще намали безпорядъка върху плотовете.

Ако искате модерна кухня с удобна зона за хранене и функционален кухненски бокс – то има какво да заимствате от тази тук.

moderen-i-funktsionalen-dizain-za-kuhnq-trapezariq-1g moderen-i-funktsionalen-dizain-za-kuhnq-trapezariq-2gmoderen-i-funktsionalen-dizain-za-kuhnq-trapezariq-topmoderen-i-funktsionalen-dizain-za-kuhnq-trapezariq-3g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.