Trending News
HomeАпартаментиМодерен и практичен дизайн за апартаменти близнаци в Киев [47 м²]

Модерен и практичен дизайн за апартаменти близнаци в Киев [47 м²]

В днешната статия правим един бърз преглед на един от последните проекти на архитектурното студио PAINTIT. Интериорът, който първоначално създават дизайнерите, всъщност е предназначен за два напълно идентични апартамента с площ от 47 квадратни метра в Киев. Проектът, носещ заглавието LIPKY TWINS, представлява два на пръв поглед еднакви апартамента, които се намират на един етаж в къща и са предназначени за дългосрочно отдаване под наем. Единствената разлика между тях е, че в единият кухнята е изцяло черна, а в другата – в цвят теракота.


Да, от студиото биха могли да облекчат задачата си на етапа подбор на материали и цялостно дизайнерско решение като направят двата апартамента напълно еднакви. Вместо това обаче, те решили да вмъкнат малко разнообразие и контраст между двете жилища, още повече, че клиентът също подкрепил това решение. Единствената задача, която стояла пред тях, била да не надхвърлят договорения с клиента бюджет. Поради тази причина тук не могат да се видят скъпи и луксозни мебели и декорации. Всички мебели са проектирани от PAINTIT и произведени в местни фабрики.

Снимки: HQroom

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment