HomeАпартаментиМодерен апартамент със стилен и практичен интериор [65 м²]

Модерен апартамент със стилен и практичен интериор [65 м²]

Не един път сме ви показвали как малки до средни жилища се превръщат в удобни места за живеене, без необходимостта от големи финансови разходи. Доказателство за това е и проектът, разработен от дизайнера Джулия Чернова, който ще разгледаме в този материал. 

В жилището се предвиждат малки промени, що се отнася до жилищния план, като идеята е да се наблегне на обзавеждане и декора, така че интериорът да бъде максимално функционален и да отговаря на желанието на клиента. За целта е заложено на добре подбрани довършителни материали и практични мебели и декорации от IKEA, като крайния резултат е интересен и изпълнен със свежи идеи интериор в съвременен стил.

moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-plan

Всекидневната и кухнята са в едно общо помещение, като между тях съществува физическа граница в лицето на разделителна стена, завършваща с декоративна трева. Общата стена е решена в тухлена зидария, което е често срещана практика в оформлението на студиата в чужбина. Визуално центърът на стаята представлява комбинация от модули и отворени рафтове, които заемат цялото пространство върху една от стените. Повърхностите, покрити с дървен фурнир, се комбинира перфектно с бялата фасада на мебелите.

В средата на стаята откриваме удобен диван, а пред него елегантна масичка за кафе с лампа. Близо до прозорците е създадено приятна работно място с високи столове. В помещението има разнообразие от осветителни тела, разположени така, че да задоволяват всички потребности на обитателите на жилището. Кухненската зона се състои от практично и удобно кухненско обзавеждане с вградени уреди и удобна маса за хранене, скрита зад декоративната трева.

moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-1g moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-2g moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-3g
moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-4g moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-6g
moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-5g moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-7g
moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-8g moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-9g

Дизайнът на спалнята е спокоен и просторен, показващ познатите ни от дневната цветове – бяло, като основен цвят и жълт за акцент. В тази стая е направена една по-сериозна реконструкция, която се изразява в приобщаването на балкона към помещението. Обзавеждането се състои от голямо легло с нощни шкафчета, нисък шкаф с телевизор и тоалетка. Несъмнено един от най-впечатляващите елементи от интериора е релефната стена зад леглото с насочени осветителни тела, която придава на стаята луксозна визия.

moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-910g
moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-911g moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-913g
moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-912g moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-914g

moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-915g

Остана да погледнем и 3D визуализацията на интериора в банята. Той изглежда изключително елегантен, благодарение на един интересен микс от нюанси на сиво, ярко червено и фаянсови плочки с интересен принт. Банята предлага много пространство, както и вградени ниши, което е голямо удобство.

moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-916g
moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-917g
moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-918g
moderen-apartament-sas-stilen-i-praktichen-interior-65-m-919g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.