HomeАпартаментиАпартамент със съвременен и динамичен интериор

Апартамент със съвременен и динамичен интериор

Днес ще разгледаме интериора на едно жилище, което напълно олицетворява съвременния дом в големия град, в мегаполиса, там където всичко се случва на бързи обороти. Намираме се в Русия в един нито малък, нито голям апартамент, проектиран от дизайнерката Анастасия Макова за млад и съвременен мъж.

apartament-sas-savremenen-i-dinamichen-interior-1g

Целият дизайн е проектиран специално за собственика, като е наблегнато върху монохромни детайли. Въпреки многото контрасти и динамичните линии, които откриваме навсякъде в интериора, този апартамент успява да създаде уютно усещане и чувство за дом у своя собственик.

Дневната зона е най-интересна, като тя представлява отворено от към кухнята пространство с включена маса за хранене. Интересно е как цветовете и стилове на двете зони (дневната и кухнята) прескачат една в друга, създавайки една оживена и разнообразна жилищна среда.

Жилището разполага с две спални. Основната е решена в топли цветове и черно меко кадифе. Тук силно впечатление прави добре поместеното LED осветление, което играе ключова роля в декора на тази част от апартамента. Другата спалня е отредена за гости и нейния интериор е по-класически и изчистен, но въпреки това е много приятен и предразполагащ към релаксация.

В жилището откриваме една интересна смесица от модерен интериор и смели дизайнерски решения, които превръщат мястото в интересно и заслужаващо вниманието ни. Вие как го намирате ?

apartament-sas-savremenen-i-dinamichen-interior-2g apartament-sas-savremenen-i-dinamichen-interior-3g apartament-sas-savremenen-i-dinamichen-interior-4gapartament-sas-savremenen-i-dinamichen-interior-5g apartament-sas-savremenen-i-dinamichen-interior-6g apartament-sas-savremenen-i-dinamichen-interior-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.