Trending News
HomeКъщиМодерен 3D проект на къща в Банкя
Модерен 3D проект на къща в Банкя

Модерен 3D проект на къща в Банкя

В тази статия ще разгледаме един луксозен и красив проект, направен от българската фирма за интериорен дизайн MOOD Design Studio, за частен имот в град Банкя. Самата къща обхваща площ от общо 350 кв. метра и разполага с три етажа, на които просторно са разположени всекидневна с трапезария, кухня, четири бани, три спални, перално помещение, гардеробно, фитнес и сауна.

Още от входа на луксозния имот се забелязва модерния и изтънчен дизайн на антрето, което показва една много красива гледка – високи тавани, облицован с камък под, красиви стълби със стъклени парапети, под които се подават свежи растения.

В хола е много красиво. Той е разделен на три отделни зони – трапезария, мултимедийна и зона за релакс пред камината. Материалите използвани тук са в съшия стил, както и тези преобладаващи в целия интериор – редуващи се плоскости от лак и мат, както и камък. Друг акцент е и стената на килера, също облицована с ламперия от лак и мат, като при частта си с трапезарията се трансформира в шкаф с открити и закрити части.

В главната спалня откриваме възхитителна камина, продължаваща в горната си част като шкаф. Таванът е същия като в останалите стаи с вградени светлини и криещ корнизите на пердетата.

Гардеробното помещение е много интересно, а ето и какво казват авторите на проекта за него :

“Искахме да създадем усещане на луксозен магазин за дрехи, съчетавайки естетика и функционалност. Интересен аспект е движението в него, входът е от главната спалня и води към отделна баня. Има и още една врата, водеща до антрето на втория етаж, като идеята е да се запази спокойствието на този, който се намира в спалнята, докато другият се приготвя за работа и може да излезе без да минава през спалнята”

Третият етаж е отделен за напълно оборудван домашен фитнес. Там откриваме също и сауна, джакузи и отделна баня.

Снимките и част от останалите материали са ни предоставени от MOOD Design Studio
Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.