Trending News
HomeАпартаментиАпартамент за младо семейство с вдъхновяващ интериор

Апартамент за младо семейство с вдъхновяващ интериор

Създаден за младо семейство с малко дете, този компактен апартамент разполага с всичко необходимо, за един пълноценен и удобен живот. Проекта е възложен на дизайнерите от руската фирма Design Cafe, които са използвали всеки сантиметър от жилището и са съумели да го превърнат в жизнено пространство.
Жилището разполага с голяма и добре обзаведена модерна кухня, трапезария и всекидневна побрани в едно просторно помещение.  Кухнята има лек и приятен дизайн, шкафовете и рафтовете са добре планирани и симетрично подредени. Дивана, поставен пред невероятния графичен тапет, лесно и бързо се превръща в легло за гости.
В останалата част на апартамента, се намира родителската спалня, приютила малък домашен офис, банята и детската стая, практично проектирана и за второ дете в бъдеще.

Апартамент за младо семейство с вдъхновяващ интериор

 

Апартамент за младо семейство с вдъхновяващ интериор

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.