Trending News
HomeБаняМивката – оригинален декоративен елемент

Мивката – оригинален декоративен елемент

Мивката заема значително място в една баня и е едно от първите неща, които виждаме, влизайки в помещението. Тя създава завършен вид на интериорният дизайн на вашата баня, така че  трябва да бъде избрана внимателно. Ако сте срещнали затруднения при избора на мивка, то нашата статия ще ви помогне до голяма степен, като ви покаже съвременни и оригинални видове. Има и много интересни идеи, като например, мивка под формата на дървесно листо, поставена върху дървена повърхност. По този начин ще придадете един натурален завършек на банята с доста естествен вид.

Мивката - оригинален декоративен елемент

Ако сте решили да поставите мивката в ъгъла на стаята, трябва да знаете, че това не е лесно да се направи. Въпреки това, идеята е добре за прилагане в малки помещения, както и за баня в минималистичен стил. За да сте сигурни, че тя се вписва в интериора на вашата баня, обърнете внимание на цветовата комбинация. Например, кафява мивка би седяла перфектно върху дървен плот или шкаф, а за да направите банята си още по-красива, може да помислите за вграждането й в плота, което ще направи цялостната визия още по-привлекателна.
Ако се спрете на мивка с размер XXL, трябва да знаете някой особености,  тези модели изискват голяма по размери баня и поставянето им трябва да е на централно място, като се спазват симетрия от двете страни.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.