HomeДетска стаяУникални тинейджърски стаи за момчета

Уникални тинейджърски стаи за момчета

Идва момент, в който разбирате, че вашето малко момче е пораснало и вече има различни желания и нужди. Точно това е моментa, в който трябва да помислите за обновяване на неговата стая. Вашето момче мечтае за приказна стая с достатъчно пространство, в което учи, играе и почива. Неговата стая ще е онова място, където той ще кани приятелите си, ще играе на видео игри или ще свири на китара, без да бъде обезпокояван. Преди да проектират стаята му, първо, се посъветвайте с него – какви са желанията, интересите и любимите му цветове. В тази статия сме подбрали няколко изумително красиви дизайна, от който да изберете точно този, който ще зарадва подрастващия тийнейджър.

Ако детето ви е спортна натура, то този дизайн със сигурност би го заинтригувал. Черно-белия и разделен на няколко нива тапет зад леглото прави стаята модерно изглеждаща, а спортните аксесоари допринасят за цялостната атмосфера, която ще накара младежа да прекарва часове в своята стая.

Уютна и топла стая, с интересни цветни акценти, които вдъхват живот.  Стаята изпъква с красивите си бели мебели по поръчка (леглото и бюрото), както и нестандартния полилей точно над леглото.

Този дизайн е идеалния вариант за тинейджърска стая, именно, ако вашето е мечтател по душа. Контрастът между черното и бялото прави стаята класическа, модерна и едновременно с това, забавна.

Ето и една идея за така нашумелия напоследък минималистичен стил. Идеята с бюрото, скрито зад стенатата, прави така, че то да изглежда част от гардероба.  Добавяме модерен телевизор на стената и голямо, удобно легло. Воала – стаята си има всичко !

Страхотна идея – обрисувайте стените в картини с любимите неща на вашия син. Добавените светлини под леглото правят стаята актуална и привлекателна. Не само вашето дете ще се радва на стаята, но и неговите приятели ще бъдат възхитени от нея.

Ако мъникът бърза да порасне и иска мъжка стая, то това е идеалния избор. Стаята е в стил на границата между младежката и мъжката визия. Това, което прави стаята уникална за мен е страхотния арт елемент зад леглото, модерната рамка на леглото и масивното нощно шкафче.

Още по-добре би било стаята на вашия тинейджър да е  с достатъчно пространство, както и много свободно място за лични вещи.

Въпреки, че прилича на ергенски апартамент, това всъщост е тинейджърска стая в мансарден апартамент. Стаята е малка и топла, в нея липсва бюра за писане на домашни, но пък местенцето си заслужава внимание въпреки това.

Ако сте си харесали някоя от идеите, споделете с нас.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.