Trending News
HomeБаняМечтаната баня – Как изглежда тя във вашите фантазии ?

Мечтаната баня – Как изглежда тя във вашите фантазии ?

Всеки от нас има различни предпочитания и различна гледна точка, когато става дума за дизайн. Някои хора харесват тъмните цветове, други светлите, някои предпочитат облите форми, други пък правите ъгли. Всеки има различни предпочитания, затова и има толкова много различни интериори, между които да избираме.

Има обаче една малка група от интериори, които без съмнение биха харесали почти на всеки, без значение дали харесва тъмните или светлите цветове и дали си пада по правите или облите форми. Точно тези интериори ще разгледаме в тази статия и по точно, няколко дизайна на различни бани, които са неизменна част от колекцията “Интериор мечта”.

mechtanata-banq-kak-izglejda-tq-vav-vashite-fantazii-1gСнимките, които сме подготвили са на бани с различни визии и от различни дизайнери. Те се различават също и по стил, цвят и по използваните в тях материали, но всички те имат нещо общо и това е участието им в нашата колекция “Баня мечта“.

Интересното тук е, че колекцията ще се допълва. Тя ще се допълва на базата на вашите коментари. И може би се питате “Как ще стане това?”. Ще четем вашите коментари за това кое ви е впечатлило, кое ви липсва или кое ви идва в повече в дизайна на банята. На тази база ние ще продължим да търсим творчески интериори за банята и ще ги споделяме с вас.

От вас се иска да ни помогнете да го направим, като използвате формата за коментари в края на статията. Също така, можете да предлагате изображения на интериори, които според вас са достойни за тази колекция.

Не се колебайте да ни пишете !mechtanata-banq-kak-izglejda-tq-vav-vashite-fantazii-2g mechtanata-banq-kak-izglejda-tq-vav-vashite-fantazii-3g mechtanata-banq-kak-izglejda-tq-vav-vashite-fantazii-4g mechtanata-banq-kak-izglejda-tq-vav-vashite-fantazii-5g mechtanata-banq-kak-izglejda-tq-vav-vashite-fantazii-6g mechtanata-banq-kak-izglejda-tq-vav-vashite-fantazii-7g mechtanata-banq-kak-izglejda-tq-vav-vashite-fantazii-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.