Trending News
HomeАпартаментиМоето малко жилище – Интериор в зелено [Студио INDESIGN]

Моето малко жилище – Интериор в зелено [Студио INDESIGN]

В тази статия ще разгледаме един проект от INDESIGN, който е направен за малък апартамент в София, с площ от 45 кв. м. За да постигнат изискванията на своите клиенти, дизайнерите обединили кухнята и всекидневната, които преди това били в две отделни малки помещения, като по този начин създали ново помещение за спалнята с площ от 10 кв.м.

moeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-1g

Както може би сами сте забелязали, зеленият цвят присъства във всяка част от това жилище. Всекидневната изглежда много просторна и светла, благодарение на големите прозорци, които покриват една от стените изцяло. Стените тук, както и в останалата част от апартамента, са в тревисто зелен цвят, идеално съчетан с дървесния декор, който откриваме в дизайна на мебелите.

Малка стена облечена в декоративни тухли, разделя всекидневната от кухнята и зоната за хранене. Осветлението се състои от вградени лунички, като на някои места са поставени и висящи осветителни тела.

В спалнята отново можем да видим голям прозорец, който пропуска достатъчно слънчева светлина, която в съвкупност с нежно зелените светлини, карат мястото да изглежда по-голямо. Стаята е с ограничени размери и в нея са поместени легло и голям гардероб, чиито врати са с поставени огледала.

В антрето отново се забелязва същия стил като този в останалата част  от жилището. Поставени са големи шкафове, които осигуряват много място за съхранение. Тези мебели, както и вратите, са бели и приятно изпъкват на зеления фон.

moeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-2g moeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-3g moeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-4gmoeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-5g moeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-6g moeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-7gmoeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-8g moeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-9g moeto-malko-jilishte-interior-v-zeleno-studio-indesign-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.