Trending News
HomeОбзавежданеМебел, която се трансформира от голямо бюро в удобно легло за секудни

Мебел, която се трансформира от голямо бюро в удобно легло за секудни

Може би сте от хората, които работят от вкъщи или от хората, които не им стига работния ден и си носят работата вкъщи. Без значение от кой тип сте точно, несъмнено, за да извършвате продуктивна и креативна дейност от вкъщи ви е нужно удобно бюро, върху което да творите.

Добре, да приемем, че работите до късно в тихия кът отреден за “нещо като офис”, доспива ви се внезапно, силата и будната мисъл напускат съзнанието ви и леглото се оказва крайно далечна дестинация, която дори не успявате да фокусирате с изморените си очи. Тогава ставате и с последни сили трансформирате бюрото си в комфортно легло, след което удобно се настанявате в него и потъвате в сън.

transformatsiq-ot-golqmo-biuro-v-udobno-leglo-za-sekudni-1g

Тази история сигурно ви прозвуча малко смахнато, но съчетанието на легло с работно бюро е факт. Хитрата комбинирана мебел открихме в едни немски блог, но не можем да кажем със сигурност дали може да бъде намерена за закупуване.

Дали леглото е удобно и дали като цяло ще бъде практично използването на една такава мебел е въпрос на лични виждания, но не можем да отречем факта, че идеята е интересна и нестандартна. Със сигурност е и практична, тъй като използвате една мебел, а в същото време получавате две и много допълнително пространство. Може би това хитро изобретение ще бъде полезно за някой младеж, който работи до късно, живее сам и няма големи претенции към спалнята си (интересен профил).

Използването на това бюро на работното място би донесло интересни резултати на много компании. Големи технологични компании като Гугъл, Бритиш Ейруейс и Найк насърчават служителите си към кратка следобедна дрямка и дори им осигуряват място за това. Те са установили, че краткият сън “зарежда батериите” на техните служители и те са много по-продуктивни и работоспособни.

Би било чудесно, ако споделите с нас какво мислите вие за тази идея.

transformatsiq-ot-golqmo-biuro-v-udobno-leglo-za-sekudni-2g transformatsiq-ot-golqmo-biuro-v-udobno-leglo-za-sekudni-5g transformatsiq-ot-golqmo-biuro-v-udobno-leglo-za-sekudni-4g transformatsiq-ot-golqmo-biuro-v-udobno-leglo-za-sekudni-3g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.