HomeАпартаментиМалък апартамент в черно и бяло показва интересни идеи

Малък апартамент в черно и бяло показва интересни идеи

Най-добрият начин за обзавеждане на малък апартамент е чрез техниката на подбирането само на най-нужните детайли. Това ще рече, че използването на декорации и интериорни елементи се свежда до минимум и се използват само онези, който са от най-голяма необходимост. Това е страхотна техника и днес ще разгледаме един малък апартамент в Русия, в който въпреки използването на въпросната техника, интериора е страхотен и функционален.
malak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-1g
Интериорният дизайн е дело на  художничката и дизайнерка Наталия Акимов, която се е постарала да изгради жилище, където пространството и функционалността не липсват, а визията е стилна и елегантна. Това, което прави най-силно впечатление в апартамента е умелото съчетание на черното и бялото и то в продължение на целия апартамент. Във всяка стая присъстват основно тези два цвята и това създава усещането, че апартамента е много по-ефирен и просторен , отколкото е в действителност.
Входната врата води до малко антре, след което по коридора се стига до прекрасната кухня, къде всъщност се намира и трапезарията. Усещането и тук е все така черно-бяло, но не липсват цветни акценти, които да разведрят обстановката. И за да не е прекалено студено, тук дизайнерката е предвидила дървен под, който да поднесе на собствениците топлина и уют, въпреки студенината идваща от цветовата гама.
В спалнята откриваме същата черно-бяла цветова палитра, както и много интересни рафтове и шкафове, които са вградени в интериора за по-голямо удобство и изчистена визия. Зад голямата стъклена врата се крие не толкова голям килер, който служи и като гардероб. Перфектният завършек виждаме в лицето на малката баня, която е също толкова черно-бялата, колкото и останалата част от жилището (че дори и повече 🙂 )
Апартаментът е предназначен за ерген и интериора му е изцяло съобразен с неговите нужди. Елегантен, изчистен и изискан, той предлага прекрасни идеи и вдъхновяващи примерни, които може да използвате в своето малко жилище.
malak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-2g malak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-4g malak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-3gmalak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-5g malak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-7g malak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-6gmalak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-8g malak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-9g malak-apartament-v-cherno-i-bqlo-pokazva-interesni-idei-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.