Trending News
HomeАпартаментиМалък едностаен апартамент с модерен и практичен интериор

Малък едностаен апартамент с модерен и практичен интериор

Жилището, чийто проект ще бъде във фокуса на нашия материал днес, е с площ от само 30 квадратни метра. Собственост е на модерно младо семейство, което поискало от дизайнерите да създадат интериор с функционални зони за готвене, учене и почивка. Както сами се досещате, при наличието на толкова ограничено пространство, тази задача е трудно изпълнима, а нуждата от компромиси – неизбежна.

Въпреки това обаче, младият интериорен дизайнер Антон Зайцев успява да създаден интересно разпределение на пространство, което посредством мултифункционалност и минимализъм предлага на собствениците всичко, от което те имат нужда.

malak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-1g

Апартаментът се намира на шестия етаж от новопостроена жилищна сграда, което позволява на дизайнера да работи без първоначално поставени рамки от предишни интериорни реализации. В проекта забелязваме минимално количество стени, което прави интериора максимално отворен и използваем. Стените са бели, прозорците панорамни, а линиите прости и ненатоварващи вниманието, благодарение на което теренът е максимално светъл и просторен.

Във всяка част от жилището забелязваме модули, които могат да се местят и променят, което прави трансформацията “от зона в зона” лесна и удобна. Без проблем, спалнята става част от общото пространство или остава скрита от него. Същото важи и за кухнята – тя лесно може да се отдели от хола, посредством стъклена плъзгаща се врата. Във всекидневната е намерено място и за бюро, което позволява на собствениците да работят от вкъщи, а около леглото е изградена малка библиотека. Кухнята е компактна, в контрастиращи черно-бели нюанси, а за по-голямо удобство всички уреди са вграден.

Жилищният проект показва голямо количество интересни и полезни идеи, когато става въпрос за спестяване на място и извличане на максимума от малки пространства. Не се колебайте да записвате всичко, което харесате като идея и да го използвате във вашия проект. Успех!

malak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-2g malak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-3g malak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-4g malak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-5gmalak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-6gmalak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-7gmalak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-8gmalak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-9gmalak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-910gmalak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-911gmalak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-912g
malak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-913
malak-ednostaen-apartament-s-moderen-i-praktichen-interior-914

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.