НачалоАпартаментиАпартамент в Москва показва забележителен дизайн

Апартамент в Москва показва забележителен дизайн

Определено минималистичният дизайн е нещо, което заслужава вниамание и определено ще го получи от наша страна, особено когато е подплатено с голяма доза елегантност и прецизност. Намираме се в Москва и ще разгледаме един „бял“ шедьовър на интериорния дизайнер Vladimir Malashonok, който ще ви зашемети със своето изящество и естетика.

apartament-v-moskva-pokazva-zabelejitelen-dizain-1g

Интересното в случая е, че талантливия дизайнер е изработил целия този проект по предварително зададен ограничен бюджет, което е в разрез с общо приетото мнение, че модерните апартаменти в минималистичен стил са много скъпи. Креативният творец използва евтини материали като ламинирани плоскости, гипсокартон и плочки, за да направи забележителните форми и обеми, които карат апартамента да прилича на луксозен и скъп дом, това, което всъщност не е.

Още с влизането в жилището силно впечатление правят използваните контрастни нюанси и текстури, които придават ефирност и обем на пространството. Чисто белите стени и тавани засилват присъствието си, подсилени и от белите мебели, с които е обзаведен апартамента. Ламинираните плоскости в тъмни текстури перфектно балансират контраста в жилището и успяват да се впишат идеално в минималистичната обстановка.

Този бял апартамент е отличен пример, за това как лесно може да се постигне изключително красив и луксозно изглеждащ интериор, чрез използването на не толкова скъпи материали.

apartament-v-moskva-pokazva-zabelejitelen-dizain-2g apartament-v-moskva-pokazva-zabelejitelen-dizain-3g apartament-v-moskva-pokazva-zabelejitelen-dizain-4gapartament-v-moskva-pokazva-zabelejitelen-dizain-5g apartament-v-moskva-pokazva-zabelejitelen-dizain-6g apartament-v-moskva-pokazva-zabelejitelen-dizain-7gapartament-v-moskva-pokazva-zabelejitelen-dizain-8g apartament-v-moskva-pokazva-zabelejitelen-dizain-9g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.