HomeАпартаментиМалък апартамент в Копакабана с перфектно оптимизирани 45 м²

Малък апартамент в Копакабана с перфектно оптимизирани 45 м²

Може би сте забелязали нашия стремеж да показваме интериорни решения и цялостни проекти на жилища, които се различават по големина, стил и други критерии. Може би едно от любимите ни неща е да “обикаляме света”, като ви показваме интериори от различни краища на земята, с различни визии и разнообразни декори. Пожелахте си тази година да ви показваме повече интериори на малки жилища и понеже сме много изпълнителни ще се постараем да изпълним вашето желание.

Днес ще разгледаме точно един такъв проект, който е на място, от което не сме показвали жилище до сега и е с малки размери – точно както си пожелахте. Компактният апартамент, на който се спряхме се намира в един от най-известните и престижни квартали на Рио де Жанейро – Копакабана и е собственост на млада адвокатка. Тя искала да живее в апартамент с отворени пространства, а такъв тип жилища са рядкост в Бразилия.

malak-apartament-v-kopakabana-s-perfektno-optimizirani-45-kv-m-1g

С не лесната задача се заели дизайнерите от студио Vinícius Philot, които честно казано направили чудеса с малкото жилище. Главната цел на професионалистите от интериорното студио била да намерят перфектния баланс между домашния комфорт и модерната елегантност.

Продълговатата форма на стаите позволила на архитектите да вградят кухнята в големия хол, който от своя страна бил разделен на две зони, посредством плъзгаща се стена. Второто пространство, което се получило след разделянето, е превърнато в спалня, а малкият килер – в голям гардероб.

В малкото жилище белия цвят е основен, а за да не изглежда всичко прекалено стерилно дизайнерите добавили един страхотен акцент в жълто-зелено, намиращ се в зоната на трапезарията. Колоритната стена зад масата за хранене е облепена във висококачествени тапети с цветни геометрични форми. Същите тапети са използвани на места в банята и тоалетната.

Апартаментът показва страхотни форми и перфектно оптимизирано пространство от 45 м² Има доста идеи, които може да си откраднете – вие сте!

malak-apartament-v-kopakabana-s-perfektno-optimizirani-45-kv-m-2g malak-apartament-v-kopakabana-s-perfektno-optimizirani-45-kv-m-3g malak-apartament-v-kopakabana-s-perfektno-optimizirani-45-kv-m-4gmalak-apartament-v-kopakabana-s-perfektno-optimizirani-45-kv-m-4-1-gmalak-apartament-v-kopakabana-s-perfektno-optimizirani-45-kv-m-4-2-gmalak-apartament-v-kopakabana-s-perfektno-optimizirani-45-kv-m-5gmalak-apartament-v-kopakabana-s-perfektno-optimizirani-45-kv-m-6gmalak-apartament-v-kopakabana-s-perfektno-optimizirani-45-kv-m-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.