НачалоАпартаментиМалък апартамент с удобен и приятен интериор в Манхатън

Малък апартамент с удобен и приятен интериор в Манхатън

Закътан в една неугледна жилищна кооперация в Уест Сайд, в Манхатън, този скромен малък апартамент показва нещо повече от семпъл и скромен интериор, както се забелязва на пръв поглед. Той предлага една релаксираща и удобна атмосфера и най-важното – поражда усещане за „дом“ у своите собственици. Нека ви разкрием малко повече за него …

malak-apartament-s-udoben-i-priqten-interior-v-manhatan-1g

Дизайнерите Линдзи Босуел и Али Левис от LABLstudio са използвали един много интересен подход, за да превърнат малкото жилище в уютен дом с приветстваща спокойствието обстановка. Те смесват ярки и „неочаквани“ поп цветове с нежни и успокояващи земни тонове, като този неочакван микс напълно отговаря на вкусовете на собствениците и много ги радва.

Дизайнерите отбелязват, че в апартаментите тип студио като този, е много важно да се постигне добро обособяване на отделните зони за спане, забавление и хранене, дори и когато всички те са в едно помещение. От изключителна важност също така са и мебелите, като в случая една мебел може да бъде използвана за няколко вида дейност. Така например, малката масичка „залепена“ за стената служи, както за учене, така и за работа, че дори и за вечеря.

За да се спести място, около леглото не са поставени нощни шкафчета, но все пак е помислено и в тази насока. Виждаме един не много голям рафт над самото легло, които играе ролята на нощно шкафче (Все пак е нещо, нали?). Кухнята е малка, много малка, но си има всичко необходимо като печка, микровълнова фурна, хладилник, мивка и няколко шкафа и плотове.

Е, какво ще кажете за този малък, но уютен дом?

malak-apartament-s-udoben-i-priqten-interior-v-manhatan-2g malak-apartament-s-udoben-i-priqten-interior-v-manhatan-3g malak-apartament-s-udoben-i-priqten-interior-v-manhatan-4gmalak-apartament-s-udoben-i-priqten-interior-v-manhatan-5g malak-apartament-s-udoben-i-priqten-interior-v-manhatan-6g malak-apartament-s-udoben-i-priqten-interior-v-manhatan-7g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.