Trending News
HomeКухняИдеи за интериор на кухнята в оранжево

Идеи за интериор на кухнята в оранжево

Продължаваме със статия от поредицата Цветове в кухнята, където ви показваме подбрани идеи за дизайн на кухнята в различни цветове. В днешната статия се спряхме на оранжевия цвят, поради няколко причини, които ще разгледаме по-долу, а също така сме ви подготвили и една колекция от страхотни примери за обзавеждане на кухнята в оранжево

idei-za-interior-na-kuhnqta-v-oranjevo-1gНай-вероятно сте от хората, които или обичат или мразят оранжевия цвят, тъй като той се смята за краен цвят и при него смесените чувства са по-рядко срещани. Той предизвиква у хората чувство на енергичност и се счита за цвят на забавлението и пищността. Подобно на червения цвят, оранжевият предизвиква чувство за апетит и предразполага към прекарване на време на масата, със семейство и приятели.

Кухнята в оранжево е по-рядко срещана, но въпреки това има страхотни идеи за използването на цвета в тази стая, както и смесването му с други цветове. Показаните от нас идеи са събрани от световно известни дизайнери и доказали се производители. Ако и вие попаднете на интересни идеи за оранжеви кухни, които смятате за достойни за нашата колекция, моля не се колебайте да се свържете с нас и да ни ги покажете.

idei-za-interior-na-kuhnqta-v-oranjevo-910 idei-za-interior-na-kuhnqta-v-oranjevo-911 idei-za-interior-na-kuhnqta-v-oranjevo-912idei-za-interior-na-kuhnqta-v-oranjevo-3g idei-za-interior-na-kuhnqta-v-oranjevo-4Gidei-za-interior-na-kuhnqta-v-oranjevo-5G  idei-za-interior-na-kuhnqta-v-oranjevo-7Gidei-za-interior-na-kuhnqta-v-oranjevo-8G

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.