HomeАпартаментиФункционален интериор на малък апартамент в меки пастелени цветове

Функционален интериор на малък апартамент в меки пастелени цветове

Отново ще ви покажем малък апартамент в Русия, който вярвам, че ще харесате още от пръв поглед. Той е проектиран от интериорното студио Int2 architecture и се намира в големия и пищен град Москва. Той е едно чудесно местенце, изобилстващо от успокояващи пастелени тонове и прекрасни идеи. Независимо дали ще се харесате неговите меки цветове, интелигентните решения за съхранение, игривостта му или пък положителното настроение, което излъчва интериора му, този малък апартамент има още с какво да ви изненада.

funktsionalen-interior-na-malak-apartament-v-meki-pasteleni-tsvetove-2g

Въпреки, че общата площ, с която разполага е само 45 кв. м., малкото жилище изглежда много просторно и подредено. Има толкова много интересни неща тук, че може би няма да мога да обърна внимание на всички тях, така че ще ви кажа какво най-силно грабна моето внимание.

Много добре се е получила комбинацията между белия основен цвят и пастелените акценти. Белите тухлени стени са свършили страхотна работа, като са увеличили визуално пространството, а кръстословицата върху стената на банята е една много креативна идея. Кухнята с нейната черна дъска за писане с тебешир е просто невероятна, а малкият балкон е оползотворен много добре. Тук елегантността и семплите решения вървят ръка за ръка.

Апартаментът се състои от дневна зона с кът за спане и кухня. Леглото е поставено стратегически върху задигната платформа, която от една страна разделя дневната зона от зоната за релакс, а от друга страна предлагат допълнително пространство за съхранение отдолу. Основният проблем при малките жилища е, че те не предлагат достатъчно пространство на собствениците си, за да могат те да разположат всичките си вещи.

И тук този проблем е на лице, но за сметка на това дизайнерите са подсигурили много места за съхранение, като са превърнали голяма част от мебелите в многофункционални такива. Например, импровизираните столове на балкона са пребоядисани военни контейнери, които лесно могат да послужат за съхранение на вещи.

Пастелените цветове в интериора, които откриваме в лицето на бледо розовото, ментово зеленото и прашно жълтото, засилват усещането за топлина и нежност, създавайки една нежна приказка. Най-подходящият интериор за една дама, каквато е и собственичката на този апартамент.

funktsionalen-interior-na-malak-apartament-v-meki-pasteleni-tsvetove-2g funktsionalen-interior-na-malak-apartament-v-meki-pasteleni-tsvetove-3g funktsionalen-interior-na-malak-apartament-v-meki-pasteleni-tsvetove-4gfunktsionalen-interior-na-malak-apartament-v-meki-pasteleni-tsvetove-6g funktsionalen-interior-na-malak-apartament-v-meki-pasteleni-tsvetove-7g funktsionalen-interior-na-malak-apartament-v-meki-pasteleni-tsvetove-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.