Trending News
HomeАпартаментиМалък апартамент с интериор в скандинавски стил

Малък апартамент с интериор в скандинавски стил

Този прекрасен малък апартамент разполага с оскъдната площ от 42 кв. м., но въпреки това не му липсва нищо. Той е страхотен пример, за това как да извлечем максимума от жилище, разполагащо със стая и половина или както сме свикнали да го наричаме – гарсониера.
malak-apartament-s-interior-v-skandinavski-stil-1g
Холът е просторен и светъл с големи прозорци, осигуряващи гледка към тихият и спокоен квартал. При последния ремонт, дневната и кухнята са обединени, което прави иначе малкия апартамент, да се усеща по-просторен.
Стените са боядисани в бяло, което осигурява неутрален фон за декориране. Един наистина оригинален елемент в интериора на това малко жилище откриваме в лицето на тухлената стена и изградения от тухли кухненски бар. Тези два елемента подсилват усещането на скандинавската черта в интериора и коренно променят цялата атмосфера в жилището. Постигнати са красиви цветови контрасти, благодарение на сивия диван и естествения дървен паркет на пода.
В основната стая откриваме малко кътче, заделено за спално помещение. Вътре с точност се побира средно-голямо легло и нищо друго, но какво още му трябва на човек, за да поспи ? Две от стените в спалнята са боядисани отново в бяло, а третата – тази над леглото, е облепена с прекрасен тапет в приятни тонове.
Банята е също толкова малка, колкото и останалите зони в апартамента. Нейният интериор е семпъл, с модерни мебели и като цяло можем да отбележим,че изглежда доста добре.
В заключение можем да кажем, че това е един страхотен пример, за добре организирано малко пространство.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.