HomeАпартаментиМалък апартамент с хитри идеи в свежи цветове

Малък апартамент с хитри идеи в свежи цветове

Преди да ни обвините, че напоследък показваме само проекти на малки апартаменти, бързаме да кажем в своя защита, че такова беше вашето желание в началото на тази година. Другата причина, поради която разглеждаме жилища с ограничени размери е, че в България много от нас притежават точно такива домове, а креативните идеи за тях никога не са излишни.
С настъпването на пролетта пък ще се опитаме да даваме повече свежи идеи и да представяме проекти със свежо излъчване. Стига сме говорили общи приказки, а да погледнем към проекта, който ще представим днес.
malak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-1g
Става дума за малък апартамент в Русия, проектиран от дизайнерката Lera Curve. Жилището е със съвременен, дори леко минималистичен дизайн, стените и мебелите са в светли цветове, което в комбинация с естествените материали придава усещане за простор и свобода. Природните елементи в интериора в съвкупност с зелените акценти правят атмосферата успокояваща и те карат да се чувстваш далеч от града.
Това, което прави интериора минималистичен, са поставените почти във всяка стая големи бели шкафове. Те са удобни и са страхотен избор за малкия апартамент, тъй като предоставят много място за съхранение и в същото време са бели, с прави линии и почти незабележими и по този начин не “досаждат”.
Апартаментът е приютил домашния офис на собственика. В него има нещо много интересно, а именно функцията му да изчезва, когато не е необходим. Работното бюро с няколко лесни движения се прибира между големите бели шкафове и остава скрит, което предлага допълнително пространство.
Има още много хитри и свежи идеи, които предлага апартамента, но ще оставим на вас да ги откриете. Ето и още снимки …
malak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-3g malak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-4g malak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-5gmalak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-6g malak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-7g malak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-top malak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-9g malak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-910gmalak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-911g malak-apartament-s-hitri-idei-v-sveji-tsvetove-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.