HomeАпартаментиКак стая с площ от 12 м² се превърна в малък апартамент?

Как стая с площ от 12 м² се превърна в малък апартамент?

Ако сте достатъчно амбициозни и имате ясна представа за това, как искате да изглежда и какво трябва да включва интериора на вашето жилище, вие може да се справите с всичко, дори и с липсата на пространство. Дори и мястото да е наистина, ама наистина малко, дори и да не виждате начин то да побере всичко, от което имате нужда, важното е да не се отказвате. И в този ред на мисли няма да намерите по-добър пример за това твърдение от показаното в тази статия малко жилище.

Преди да настъпи невероятната промяна, това помещение не е било нищо повече от празна стая в центъра на Париж. Тази малка стая не се радвала на никакъв интерес в продължение на много време, поради малките си размери и липсата на ток. Това се променило, когато в нея се нанесли новите и собственици – двама цигулари, които обичат предизвикателствата.

kak-staq-s-plosht-ot-12-m-se-prevarna-v-malak-apartament-1g

Както стана ясно от заглавието, стаята предлагала само 12 м², които били твърде малко, за да се разделят в отделни помещения, като спалня, кухня и всекидневна, но за всеки проблем си има решение. Най-трудната част в изграждането на интериора на новопоявилия се апартамент, била банята, тъй като се наложило да бъде създадена допълнителна мини стая, като това ограничило пространството още повече.  Кухнята е много малка и се състои от серия рафтове и други пространства за съхранение, вградена мивка и микровълнова печка.

Останалата част от помещението е заета от жилищната площ , която включва и спалнята. Леглото може да се прибира и изважда под дървената платформа, изградена за второто ниво, където е разположена импровизираната кухня.

Цялото помещение е проектирано и изградено с ограничен бюджет, но както виждате, това не е попречило на мечтите и целите на собствениците. Крайният резултат е превръщането на една малка стая в обитаема площ с артистичен и функционален интериор.

kak-staq-s-plosht-ot-12-m-se-prevarna-v-malak-apartament-2g kak-staq-s-plosht-ot-12-m-se-prevarna-v-malak-apartament-3g kak-staq-s-plosht-ot-12-m-se-prevarna-v-malak-apartament-4gkak-staq-s-plosht-ot-12-m-se-prevarna-v-malak-apartament-5g kak-staq-s-plosht-ot-12-m-se-prevarna-v-malak-apartament-6g kak-staq-s-plosht-ot-12-m-se-prevarna-v-malak-apartament-7gkak-staq-s-plosht-ot-12-m-se-prevarna-v-malak-apartament-8g kak-staq-s-plosht-ot-12-m-se-prevarna-v-malak-apartament-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.