Trending News
HomeАпартаментиЛуксозен, изтънчен, модерен – Апартаментът Z

Луксозен, изтънчен, модерен – Апартаментът Z

Апартаментът Z се намира в един от централните квартали на Букурещ и разполага с площ от 160 квадратни метра. Той е пентхаус на две нива, които претърпява шест месечен пълен ремонт, за да се превърне в идеалния дом за своите собственици.

Дизайнерите и архитектите са се изправили пред сериозно предизвикателство, поемайки този проект. Клиентът искал жилище с елегантен и сериозен стил, без да жертва комфорта и уюта, които всеки дом трябва да притежава.

Луксозен, изтънчен, модерен - Апартаментът Z

За да се справят с тези сериозни изисквания, специалистите от Studio 1408 решават да използват лъскави повърхности в съчетание със строги неутрални цветове. За пример, може да погледнете гланцираното холно обзавеждане в бежово, съчетано със студените сиви и черни тонове от стените или черните кухненски шкафове, които контрастират с ясно изразената дървена текстура на пода. Тези съчетания създават една модерна визия идваща от лъскавите повърхности, комбинирана с уюта, който дървените елементи вдъхват в обстановката.

На втория етаж от пентхауса откриваме едно голямо жилищно пространство, което съчетава обширен кът за хранене, затворена кухня и голяма тераса по цялата дължина на апартамента с прекрасна гледка към града.

В дневната е поместена красива трапезария с маса за шестима. Това място е сърцевината на апартамента и е предназначено за социална платформа, където приятели и семейство ще прекарват забавни мигове заедно.

Долният етаж разполага с две спални, всяка от тях с отделна баня и тоалетна, както и гардеробно помещение. Има и стая за гости, но тя временно е преобразена в домашен офис.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.