HomeАпартаментиТриетажен мезонет с модерен и изчистен интериор в Киев

Триетажен мезонет с модерен и изчистен интериор в Киев

Мезонетите са онези градски жилища, които предлагат на своите собственици усещането за живот в къща, намираща се в центъра на оживения град и често са позиционирани високо, предлагайки страхотни урбанистични гледки. В днешната статия ще разгледаме новия интериор на един триетажен мезонет, намиращ се в центъра на Киев, съчетаващ в себе си елементи от скандинавския и минималистичния стил. Дизайнерите, които стоят зад неговия модерен и несъмнено привлекателен интериор са Игор Мартин и Олга Новикова, представляващи MARTINarchitects.

Пентхаусът се намира в нова сграда, което от части улеснило дизайнерите, но и ги накарало да мислят в определена рамка, тъй като собствениците не искали промяна на етажния план. Сложността и в същото време уникалността на този апартамент е, че той е на три нива с обща площ от 124 м². Последните два етажа на жилището са под наклона на покрива, което продиктувало голяма част от декоративните решения и цялостното планиране. 

Първият етаж на просторното жилище включва всекидневна с кухня, баня за гости и складово помещение. На второто ниво са разположени две спални – родителска и детска, малка гардеробна, баня и уютна тераса. На последното ниво откриваме стая, специално пригодена за собственика на жилището, които е художник, както и неговия домашен офис. И трите нива са свързани по между си от стълбище със зашеметяващ дизайн, изработено от метал и дърво.

Оставям ви да се насладите на фотографиите, показващи стилния интериор в подробни детайли.
Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment