НачалоДекорацияКрасиво декорирана детска стая с двуетажни легла

Красиво декорирана детска стая с двуетажни легла

Красиво декорирана детска стая с двуетажни легла

Двуетажните легла са много практичен и функционален елемент и децата много им се радват.  Малчуганите се нуждаят от много място за игри и забавления, което означава, че стаята им не бива да се запълва с масивни мебели и шкафове, които да пречат. Ето защо двуетажните легла са толкова предпочитани и популярни.
За дизайна на стаята показана по-долу са използвани двуетажни легла от фирмата Dearkids, които са много интересни и впечатляващи. Конструкцията е от масивно дърво, а цветовете не са подбрани случайно. Запазени са естествените цветове на дървения материал, а за останалата част са избрани различни нюанси на зеленото. Като цяло цветовата гама е свежа и много жизнена, не е уморителна за очите и е много подходяща за деца.

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.