Trending News
HomeВсекидневнаНови и интересни идеи за обзавеждане на всекидневна

Нови и интересни идеи за обзавеждане на всекидневна

Това не е поредната статия с подбрани идеи за всекидневна. Това е статия, в която ще откриете повечето от водещите тенденции за интериорния дизайн и декорацията на стаята, в която прекарваме по-голямата част от времето си.

Напоследък се наблюдава налагането на индустриалните мотиви комбинирани със стандартни и изчистени цветови схеми и наличието, както на класически, така и на абстрактни произведения на изкуството. Други акценти от новите тенденции са металните елементи по мебелите, наличието на големи колекции от книги и декорирането с различни светски дрънкулки. Забелязва се използването на твърди подови настилки като дървен паркет и плочки, които помагат за разпръскване на светлината из стаята.

Има още много какво да кажем за новите тенденции при всекидневните, но ще ви оставим сами да видите и да селектирате най-интересните измежду нашите предложения.

Нови и интересни идеи за обзавеждане на всекидневна

Нови и интересни идеи за обзавеждане на всекидневнаНови и интересни идеи за обзавеждане на всекидневна

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.