Trending News
HomeКъщиКомпактна къща с изящен интериор и екстериор

Компактна къща с изящен интериор и екстериор

Резиденцията “Никълсън”, която ще разгледаме в тази статия е проект на австралийския архитект Мат Гибсън и се намира в Мелбърн, Австралия. Сградата не е новопостроена, а реставрирана стара къща.

Архитектите са отделили голямо внимание на екстериора и градината чрез използване на стъкло и непрекъснатост на дървения материал отвън. Украсената дървена тераса е може би най-забележителната част от тази прелестна къща, също така тя е и прекрасно място за семейни вечери. Жилището показва елегантна и неустоима визия , както и модерен и приветлив интериор, което се дължи на изобилието от дървени детайли, добрата връзка на интериора с външната архитектура и изобилието от декоративни идеи.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.