Trending News
HomeАпартаментиКолоритен интериор подбран в 40 квадратни метра

Колоритен интериор подбран в 40 квадратни метра

Площта от 40 кв. метра, с която разполага този апартамент е малка, но както сами може да видите не й липсва стил. Апартаментът е изцяло ремонтиран и променен, а причинната за това е желанието на собствениците да направят малкото си жилище по-функционално и красиво. Взети са много крайни решения, а именно по-голямата част от стените да бъдат премахнати като по този начин помещенията станали значително по-големи, а това само по себе си променило изцяло визията на жилището.

Що се отнася до новият стил избран за декорацията на жилището – той е прост, но много динамичен и жизнерадостен. Апартаментът разполага с неутрален фон, който служи като празно платно за всички цветни мебели и акценти на декора. След ремонта жилищното пространство е разделено на две отделни помещения с почти равни размери. Първото помещение включва антре, кухня, хол и кът за учене или работа, а във втората зала са поместени спалнята и банята. Навсякъде в апартамента са разположени места за съхранение под формата на шкафове, рафтове и гардероби.

 

В заключение ще кажем, че интериорния дизайн на този апартамент е неутрален, но ведър и изпълнен със стилни и пъстроцветни декоративни елементи.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.