HomeАпартаментиЕлегантен и модерен апартамент в София

Елегантен и модерен апартамент в София

Елегантен и Модерен Апартамент в София

От доста време представяме дизайнерските постижения на световно известни студия за интериорен и архитектурен дизайн. Днес решихме да обърнем внимание на едно родно дизайнерско студио, което по нищо не отстъпва на големите чуждестранни фирми. Става дума за студио Fimera Design , а първия техен проект, който ще покажем в тази статия е на Столичен апартамент в полите на Витоша.

Този изискан апартамент заемащ обща площ от 180 кв. метра е декориран с успокояващи цветове, модерни мебели и притежава изобилие от малки детайли, които го правят достоен пример за това как се обзавежда и декорира едно съвременно жилище. Използвани са гланцови мебели и декори, контрастиращи с дървените повърхности изобилстващи в апартамента, което създава модерна визия, изработена от висококачествени материали. Избраната цветова палитра подтиква към спокоен начин на живот,а разпръснатите нюанси от меко синьо и тюркоазено в лицето на килима, възглавниците и един от столовете разчупва спокойната монотонност.

Трябва да признаем, че работата на дизайнерите е повече от добре свършена и те заслужават едно голямо БРАВО от нашия екип.
Какво мислите за този интериорен дизайн и как възприемате интересните цветове използвани в това жилище ? Може да изразите вашето мнение като използвате формата за коментари в края на статията.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.