HomeКъщиКъща в с. Бистрица

Къща в с. Бистрица

Днес ви представяме къща в с. Бистрица,  проект на SGI Architects & Masterplanners.

Проектът се отнася до реконструкция и пристройка на съществуваща двуетажна еднофамилна къща, разположена във вилната зона на с. Бистрица. Желанието на клиента бе да се използват максимално даденостите на закупения имот: да се запази съществуващата сграда, с архитектурна визия на традиционна българска къща, както и богато озелененият двор.

Заложените екологични и естествени материали за екстериорните и интериорни довършителни работи, спомагат за максимално изчистената и семпла визия на къщата, както и за по-добра, „умна“ и „зелена“ цялостна архитектура на проекта.

 

Къща в с. Бистрица Къща в с. Бистрица

 

SGI Architects & Masterplanners е създадена през 2008 г. като част от програма за международно развитие и резултат от партньорско споразумение между Stephen George & Partners (създадена през 1970 г.) и K&D Architects (създ. през 2008 г.).

От 2008 г. насам, SGI се превръща в една от водещите архитектурни компании в региона на Централна и Източна Европа, предоставяйки иновативни проекти в различни сектори, с множество престижни международни награди и признания.

През 2019 г. SGI отвори нова страница в своето развитие, запазвайки стратегическо партньорство с колегите си от Обединеното кралство, но придобивайки гъвкавостта да избира бъдещите си пазари и амбиции, като автономна компания.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment