Trending News
HomeКъщиКъща с екстравагантна архитектура и модерен интериорен дизайн

Къща с екстравагантна архитектура и модерен интериорен дизайн

Харесвате ли нестандартното? Ако отговора е да, то този проект несъмнено ще ви грабне. Става въпрос за новопостроена къща, чиито проект носи името Chatsworth House и е проектиран и реализиран от студио Cambuild .

Нестандартната архитектура на тази очарователна къща е постигната благодарение на креативните дизайнери, които помагат на своите клиенти да живеят в жилищата, които само са си представяли в своите мечти. Къщата е проектирана и построена въз основа на желанията, нуждите и начина на живот на собственика.

kashta-s-ekstravagantna-arhitektura-i-moderen-interioren-dizain-1g

Chatsworth House е средно голяма къща с три спални и модерен дизайн, който съчетава стил и функционалност, като предлага на своите обитатели една изключително приятна жилищна среда. Тя е проектирана посредством най-модерните принципи и технологии и притежава много висока енергийна ефективност, като фокуса е върху топлинния комфорт.

Интериорът впечатлява с ярките и добре подредени червени елементи, които разтърсват неутралния интериор, които без тях би изглеждал монотонен и подреден.  Преобладават белите стени, мраморните подове, металните детайли и силно изразените артистични декоративни елементи.  Почти всичко е семпло, няма присъствие на открадващи вниманието детайли. В целия дом цари хармония и се усеща релаксираща атмосфера.

Светлината е един от ключовите елементи, които допринасят за създаването на тази спокойна обстановка. Благодарение на нея всеки детайл и всеки нюанс изпъква и показва своята прелест.

 Чатсуърт е една от тези красиви къщи, които ви впечатляват визуално и ви карат незабавно да се влюбите!

kashta-s-ekstravagantna-arhitektura-i-moderen-interioren-dizain-2g kashta-s-ekstravagantna-arhitektura-i-moderen-interioren-dizain-3g kashta-s-ekstravagantna-arhitektura-i-moderen-interioren-dizain-4g kashta-s-ekstravagantna-arhitektura-i-moderen-interioren-dizain-5gkashta-s-ekstravagantna-arhitektura-i-moderen-interioren-dizain-6g kashta-s-ekstravagantna-arhitektura-i-moderen-interioren-dizain-7g kashta-s-ekstravagantna-arhitektura-i-moderen-interioren-dizain-8g kashta-s-ekstravagantna-arhitektura-i-moderen-interioren-dizain-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.