HomeАпартаментиСъвременен и практичен интериор на апартамент във Варна [Студио INDESIGN]

Съвременен и практичен интериор на апартамент във Варна [Студио INDESIGN]

Днес в нашата рубрика “Моето малко жилище ще ви покажем как 46 кв. м са напълно достатъчни, за да се изгради един практичен и същевременно красив интериорен дизайн. Малкото жилище се намира в жилищен комплекс “Вива” във Варна, а интериорният дизайн, както и дизайна на мебелите са на студио INDESIGN.

Проектът включва хол, спалня, антре, както и още една спалня, която в бъдеще ще се превърне в детска стая. Основните приоритети тук са функционалност, практичност и мобилност, породени от липсата на пространство. Жизненото пространство е изградено от интересна комбинация на материалите – дърво и камък.

savremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-1gКакто може би сте забелязали, на жилището не му липсва нищо – има си удобна холна част с диван, който може да се превърне в лежанка, а пред него е поставена съвременна масичка за кафе с функция за разгъване. Кухненският кът е напълно функционален и удобен, въпреки ограниченото пространство, с което разполага. Той е умело скрит от елегантен бар плот, над който има и поставка за вино. Във всекидневната откриваме и компактен работен кът, който е разположен практично и не заема от свободното място в апартамента.

Дизайнът на спалнята е много интересен и това е така поради наличието на невероятен светещ таван. Впечатление прави също и каменната облицовка на стената зад телевизора, която запазва концепцията на апартамента.  Забелязва се и присъствието на два отделни гардероба, което е желание на собствениците. Интересно решение е поставеното на релси в огледалото и възможността му да се движи.

В антрето се вижда наличието на няколко шкафа, което компенсира липсата им в останалите помещения. За да се създаде усещането за по-голямо пространство, дизайнерите са заложили на белия цвят и поставянето на голямо огледало със светеща рамка.

savremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-2g savremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-3g savremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-4g savremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-5gsavremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-6g savremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-7g savremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-8gsavremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-9g savremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-910g savremenen-i-praktichen-interior-na-apartament-vav-varna-studio-indesign-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.