HomeСпалняИнтериорен дизайн за спалня, в който ще се влюбите …

Интериорен дизайн за спалня, в който ще се влюбите …

Спалнята – стаята, в която спим, почиваме си и се радваме на любимия човек. Стаята, в която основната мебел е леглото и често представите ни за спалня се свеждат до легло, нощни шкафчета, гардероб и евентуално тоалетка с огледало. Това е добре познатата на повечето хора концепция, но защо да не бъдем малко по-креативни, защо да не поискаме повече от нашата спалня? В този ред на мисли, решихме да ви покажем един проект за спалня, чиято същност е в това да бъде различна, да бъде удобен и да вдъхновява.
interioren-dizain-za-spalnq-v-koito-shte-se-vliubite-1g

Концепцията е дело на дизайнерката Елена Курянова и е предназначена за млада двойка, която искала да получи нова спалня. Основната цел на Елена била да превърне спалнята в специално място, където младите влюбени да могат да забравят за всичко и да се насладят един на друг. За да бъде изпълнен интериорният план, терасата била приобщена към самата стая, като по този начин се получило едно по-голямо и по-добре осветено помещение.

За да се създаде усещане за лекота и безтегловност, в интериора на спалнята са включени три основни цвята – бяло, златисто и меко лилаво. Дизайнът е максимално функционален, като за да се постигне това, спалнята е разделена на три части. Отделна зона, включваща легло и телевизор, друга, предлагаща просторен дрешник и трета, която предоставя пространство за сутрешно кафе и закуска.
interioren-dizain-za-spalnq-v-koito-shte-se-vliubite-2g interioren-dizain-za-spalnq-v-koito-shte-se-vliubite-3g interioren-dizain-za-spalnq-v-koito-shte-se-vliubite-4g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.