Trending News
HomeБаняУстройство за безконтактно пускане на водата в тоалетната

Устройство за безконтактно пускане на водата в тоалетната

KOHLER Touchless Toilet Flush Kit е името на устройството, което прави възможно пускането на водата във вашата тоалетна само с размахване на ръка над сензора. Устройството се появява с цел, задоволяване на нуждите на модерните собственици на жилища, които търсят начини за повишаване на хигиената в баня.

ustroistvo-za-bezkontaktno-puskane-na-vodata-v-toaletnata-1g

Системата е напълно автоматизирана и най-важното – тя е на принципа DIY (направи си сам), като по този начин позволява на всеки човек, сам да инсталира модерното устройство у дома. Може би се питате как работи? На мястото на копчето за пускане на водата се монтира електромагнитен сензор. Когато поставите ръката си над него за няколко секудни, вие прекъсвате електромагнитното поле и по този начин изпращате команда към модула, отговорен за пускането на водата.

Браян Хедлънд, маркетинг мениджър в отдела за тоалетни и бидета в Колер, споделя :

Безконтактното пускане на водата е чудесно решение за все по-голямото търсене на по-голяма хигиена в банята. Всеки, който се тревожи за здравето и хигиената на своето семейство, трябва да опита Touchless Toilet Flush.

Според изчисления на специалисти от компанията, комплектът отнема около 20 минути, за да се инсталира и е съвместима с повечето модели тоалетни. Комплектът струва между 75 и 100 долара, но все още не е достъпен в България.

Вижте видеото в края на статията, което е и официалното представяне на продукта и не забравяйте да ни кажете какво мислите!

ustroistvo-za-bezkontaktno-puskane-na-vodata-v-toaletnata-2g ustroistvo-za-bezkontaktno-puskane-na-vodata-v-toaletnata-3g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.