Trending News
HomeСпалняИнтериор на спалня в сиво и жълто

Интериор на спалня в сиво и жълто

Цветовата комбинация на сиво с жълто е една от любимите ми. Тя е актуална и е един идеален избор за всяка стая и всеки интериорен стил. Двата цвята сякаш се допълват един  друг и комбинацията от тях е много умерена, като изглежда едновременно изтънчена и забавна. Днес ще надникнем в една интересна спалня, в която е използван именно цветовата комбинация от сиво и жълто.

interior-na-spalnq-v-sivo-i-jalto-1g

Стаята е част от голяма провинциална къща, като това й дава няколко привилегии. На първо място, стаята е голяма и позволява удобно разполагане на всички необходими мебели и отделяне на достатъчно място за гардеробно пространство. Високите тавани я правят много просторна, а прозорците от пода до тавана позволяват на огромно количество слънчева светлина да достига до всеки детайл от интериора, като едновременно с това осигурява на собствениците й прекрасна гледка към градината.

Проектът носи заглавието “Котка и мишка” заради изображенията на котка и мишка, разположени върху стените. Интериорният дизайн на спалнята е в предимно класически стил, като са използвани и много модерни елементи и съвременни материали. В стаята освен обичайното голямо легло, нощни шкафчета, телевизор, монтиран на стената и гардероб откриваме и няколко интересни мебела и части от дизайна, като удобно разположените маса и столове пред прозорците, позволяващи на собствениците да се отпуснат  на по чаша кафе, докато наблюдават красивата градина. Камината също е интересен елемент, който придава топлина и уют на стаята.

В помещението откриваме още много интересни декоративни елементи и дизайнерски мебели. Обърнете внимание на огледалата около телевизора и камината, страхотната дърворезба, която може да видите върху част от мебелите, както и на функционалния дизайн на гардеробното помещение.

interior-na-spalnq-v-sivo-i-jalto-2g interior-na-spalnq-v-sivo-i-jalto-3g interior-na-spalnq-v-sivo-i-jalto-4ginterior-na-spalnq-v-sivo-i-jalto-5ginterior-na-spalnq-v-sivo-i-jalto-6ginterior-na-spalnq-v-sivo-i-jalto-7ginterior-na-spalnq-v-sivo-i-jalto-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.