Trending News
HomeОбзавежданеИнтересни рафтове и полици, които може да си направите и сами

Интересни рафтове и полици, които може да си направите и сами

Единственото нещо по-добро от уникално красива етажерка е уникално красива етажерка, която сами сте си изработили. Въпреки че не е лесно сами да направите нещо, което би изглеждало професионално и достатъчно красиво, за да го позиционирате в хола си , ние решихме да ви предложим няколко идеи, които биха ви провокирали да опитате.

Всички рафтове, които събрахме в тази статия са с два еднакви параметъра – те са с опростен и изчистен дизайн и са направени от един и същ материал – дърво. Разбира се, вида на материала е по ваш избор, както и всичко останало – съветваме ви да не се ограничавате, като се стремите да правите идентични модели с тези, които виждате по-долу. Използвайте идеите, които виждате за вдъхновение и не се страхувайте да импровизирате и да надграждате видяното.

Семплият дизайн прави лавиците да изглеждат добре без значение от заобикалящата ги среда и стила на вашето жилище. Въпреки опростената си структура, тези рафтове са истински произведения на изкуството, така че ако успеете да сглобите сами свой собствен, незабавно се похвалете на приятелите си.

Разбира се, помислихме и за тези от вас, които не харесват идеята за “направи си сам” проектите. Специално за тях включихме и информация за закупуване на вече готови полици, ръчно изработени от други хора.

interesni-raftove-i-politsi-koito-moje-da-si-napravite-i-sami-1g

от Parkin Handmade

interesni-raftove-i-politsi-koito-moje-da-si-napravite-i-sami-2g

от Parkin Handmade

interesni-raftove-i-politsi-koito-moje-da-si-napravite-i-sami-3g

от Kisskalt Design

interesni-raftove-i-politsi-koito-moje-da-si-napravite-i-sami-5

interesni-raftove-i-politsi-koito-moje-da-si-napravite-i-sami-4

от Designer Shelving

interesni-raftove-i-politsi-koito-moje-da-si-napravite-i-sami-6g

от Printer Timber

interesni-raftove-i-politsi-koito-moje-da-si-napravite-i-sami-7g

от Wiley Concepts

interesni-raftove-i-politsi-koito-moje-da-si-napravite-i-sami-8g

от Shane Dennehey
Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.