Trending News
HomeАпартаментиАпартамент с интериор, който ви пренася в друго измерение!

Апартамент с интериор, който ви пренася в друго измерение!

Ако сте един от многото силно запалени Star Wars фенове, които прекарват безброй часове в една съвсем различна вселена, разглеждайки многобройните странности и герои на сагата, то този невероятен апартамент в Тайпе със сигурност ще ви остави без думи. Дори и да не сте от големите фенове на научно-фантастичната сага, няма как да не се впечатлите от този магически апартамент, където всеки малък детайл е внимателно изработен, за да отговаря на очакванията на своите собственици.

Star Wars фанатици или не, това е един интериорен проект, който заслужава вашето внимание! Зашеметяващият апартамент е с големина от 132 м², а проектът и неговата реализация са осъществени с голямо внимание от White Interior Design.

apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-1gОт само себе си се разбира, че младите собствениците на този апартамент са повече от влюбен в епоса Междузвездни войни, но за да превърнат дома си в това, което е в момента се изисква много отдаденост и ентусиазъм. Основната жилищна площ е обзаведена с ярко жълт диван, който осигурява пространство за цялото семейство с много цвят, а маските с лика на Дарт Вейдър, декоративните възглавнички и десетките фигурки с герои от вселената на Star Wars веднага разкриват темата на стаята.

Другата централна част от това пространство е драматичното пространство за хранене, което предлага маса за хранене с дизайн, вдъхновен от един от най-популярните космически кораби – TIE Fighter, модерни столове в черно и червено и ярко червено осветително тяло във формата на меча на Дарт Моул с двойно острие.

Междузвездната тема продължава и в детската стая с невероятна арт стена, която черпи вдъхновение от кокпита на кораба, управляван от Хан Соло и Чубака – Millennium Falcon. Родителската спалня е със сравнително изчистен дизайн, въпреки че и там присъствието на галактическата тема е осезаемо.

Без значение в коя стая от този апартамент се намирате е наистина трудно, ако не и невъзможно, да се измъкне от доминиращата тема на този завладяващ интериор. Страхотен пример за футуристичен и строго тематичен дизайн, който със сигурност ще ви пренесе в друга вселена.

apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-2g apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-3g apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-4g apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-5gapartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-6g apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-7g apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-8gapartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-9 apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-910 apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-911g
apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-912
apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-913

apartament-s-interior-koito-vi-prenasq-v-drugo-izmerenie-plan-g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.